Test af faderslinien = Y STR DNA

Y STR DNAY STR DNA findes i Y-kromosomen, altså det mandlige kønskromosom som kvinder savner. Det er anledningen til kvinder ikke har noget Y-STR DNA og derfor ikke kan testes med denne analysemetode. Y-STR DNA forandes meget sjældent og derfor kan der gennem denne analyse indenfor genealogien (slægtsforskning) fastslås hvorfra ens mandlige forfæder stammer.

Man kan også sammenligne to eller flere slægtled for at se om man deler en faderslinie. Mutationsfrekvensen for 16 markører er ca én mutation pr. 29 generationer. Man kan også konstatere om to mænd tilhører den samme faderslinie. Dog kan det ikke konstateres om de er brødre, kusiner eller om den fælles ane-fader levede på 1900 - tallet eller for hundredevis af år siden. Y-STR DNA-testen er en meget anvendt test for at øge sikkerheden ved f.eks søskendetests for brødre.

. Test af to mandlige personer indgår i priset. Pris kun 1599 DKK.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-test, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 DKK pr test.
  • Yderligere en mandlig person: 599 DKK pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenlands: 99 DKK pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse indgår naturligvis i grundpriset.
  • Expresleverans til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 220 DKK.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1599 DKK!