Kriminaltekniske analyser/Utroskabstest

Vores så kaldet utroskabstest hviler på DNA-analyser som udføres af laboratoriets forensic-afdeling.

Hvis partneren finder mistænkelige pletter i f.eks undertøj, bind eller lagener kan man lade dette analysere. Den DNA-profil vores laboratoruim får frem, viser om pletterne stammer fra en mand eller en kvinde. For at udelukke kæreste, bofælle etc. vedlægges et kindafskrab fra denne, til DNA-analyse. Dette er referencetesten.

Hvis der findes en DNA-profil der ikke er i overensstemmelse med referencetesten, kan man konstatere at pletterne ikke stammer fra testpersonen.

En DNA-profil er selvfølgelig ikke ensbetydende med at en navngiven person er fundet. Vi kan analysere prøver fra formodede personer for at finde et match. Vi kan også analysere alternative DNA-prøver, som f.eks tandbørster, tyggegummi, cigaretskodder m.m.

Hvis vi ikke finder DNA i materialet kan man supplere med nyt materiale mod en mindre afgift. Opbevar materialet tørt og luftigt i papir, ikke i plastik da DNA´et da kan angribes af mug og derved ødelægges. Hvis materialet er fugtigt, skal det lufttørres i mindst en time, eller til det er tørt, før det lægges i vores testkuvert, en ren papirkuvert eller i en ren papirpose.

Vi kan ikke returnere materiale der er analyseret. Hvis det er større ting der skal analyseres, f.eks et lagen, klippes pletten ud. Brug plastic handsker eller rene plastposer på hænderne, for at undgå direkte berøring.

I de fleste tilfælde af utroskabsanalyser finder vi intet mistænkeligt.

En forensic/utroskabstest koster 2489 DKK for en alternativ DNA-prøve og en referencetest taget med vores testpinde. Vi udfører naturligvis alle slags kriminaltekniske analyer. Kontakt os for mere information.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-prøve, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 DKK pr test.
  • Expressleverans til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 220 DKK.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle tests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 2489 DKK!