Tvillingetest

Tvillingetest En tvillingetest konstaterer om et tvillinge par er en eller tveæggede. Resultatet af en tvillingetest er meget sikkert, idet enæggede tvillinger har eksakt det samme DNA-mønster. Det skyldes at begge kommer fra et og samme befrugtede æg, der har delt sig. Tveæggede tvillinger og andre søskende får forskellige DNA- mønstre, alt efter hvilke af moderens og faderens gener der accepteres eller afvises. Et barn arver altid sit gensæt fra forældrene, halvdelen fra faderen og halvdelen fra moderen. Tilfældigheder bevirker at søskende har mere eller mindre ens gensæt. 
En tvilling test omfatter test af to søskende og koster kun 1539 DKK.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-test, f eks tyggegummi eller lommetørklæde: 589 DKK pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et søskende: 599 DKK pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenlands: 99 DKK pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse indgår naturligvis i grundpriset for en tvillingetest.
  • Ekspresleverence til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 220 DKK.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1539 DKK!