Faderskabstest

PappatestVores mest almindelige test. En faderskabstest viser om en mand er biologisk fader til et barn, eller ej. Det er nok at teste fader og barn. Resultatet bliver dog sikrere hvis moderen også deltager, men det er ikke strengt nødvendigt. Vi garanterer en sandsynlighed på mindst 99,99999% hvis begge forælder testes sammen med barnet. Hvis det kun er fader og barn der testes, garanterer vi en sandsynlighed på mindst 99,999%. Hvis faderen udelukkes som biologisk fader, dvs ikke kan være barnets far, er resultatet 100% sikkert, uanset om moderen har deltaget i testen eller ej. Den eneste undtagelse fra disse sandsynligheds beregninger er i de yderst sjældne tilfælde, hvor en mutation er til stede, eller hvis faderen er en nær slægtning til den testede fader.

Test af fader, moder og et barn indgår i prisen, der er Danmarks laveste: kun 1089 DKK!

Tillæg:

  • Alternativ DNA-ptøve, f eks lommetørklæde eller tandbørste: 589 DKK pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et barn, farfar eller (anden) alternativ fader: 599 DKK pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenrigs: 99 DKK pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse indgår naturligtvis i grundpriset for en faderskabstest.
  • Ekspresleverance til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 220 DKK.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1089 DKK!