Test af Farbror/Morbror/Faster/Moster

Farbror Morbror Faster Moster Hvis der ikke findes forældre eller søskende, kan man alligevel finde frem til et eventuelt slægtskab ved at sammenligne DNA-profilen med en farbror eller en faster, hvis det er faderen man søger. Hvis det er moderen man vil have vished om, sammenligner man barnets DNA-profil med en morbror eller en moster. Denne test giver ikke det samme sikre svar som en fader- eller moderskabstest. Det skyldes de genetiske love. Hvis resultatet ikke giver et tilstrækkeligt sikkert svar, kan man supplere det med en Y-STR DNA-test eller en Mitokondriellt DNA-test eller man kan vælge at supplere ved at teste flere nære slægtninge. 
En test omfatter et barn og en farbror, morbror, faster eller moster. Pris kun 1599 DKK.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-test, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 DKK pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et barn, en farbror/morbror eller faster/moster: 599 DKK pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenlands: 99 DKK pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse indgår naturligvis i grundpriset.
  • Ekspresleverence til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 220 DKK.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle tests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1599 DKK!