Test af Farfar/Farmor/Mormor/Morfar

Mor- og farforælder Ved at teste et barn og barnets farforældre og/eller morforældre, kan man få sandsynligheden for om formodet fader eller moder faktisk er biologisk forælder til barnet. Vi anbefaler stærkt at moderen (faderen hvis det er slægtskab med moderen man søger) inkluderes i testen, hvilket koster 599 DKK ekstra. Som regel er det tilstrækkelig med begge farforælderne eller begge morforælderne, men jo flere der testes, des sikrere bliver svaret. Hvis resultatet ikke giver et tilstrækkeligt sikkert svar, kan man supplere med en Y DNA-test eller en Mitokondriel DNA-test eller ved test af flere nære slægtninge.
I en farfartest indgår et barn og begge far- eller morforælderne. Kun 1989 DKK.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-test, f eks lommetørklæde eller tandbørste: 589 DKK pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et barn eller anden far- eller morforælder: 599 DKK pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenlands: 99 DKK pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse indgår naturligvis i grundpriset.
  • Ekspresleverence til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 220 DKK.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle tests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1989 DKK!