Ufarlig faderskabstest af foster

Ufarlig faderskabstest af foster Nu kan faderskabet fastslås på en sikker og ufarlig måde også før barnet er født. Vores non-invasive faderskabstest er helt ufarlig for barnet, eftersom vi finder barnets DNA gennem moderens blod. Det eneste vi behøver er en blodprøve fra moderen (ca. 12ml) og prov med testpinder fra faderen. Vi sender en testpakke med prøverør direkte til dig efter at du har bestilt. Du returnerer sedan prøven med Fedex direkte til vores laboratorium, der behøver 8-10 hverdage for at udføre analysen. Al fragt sker ekspres og er inkluderet i prisen.
Af etiske årsager oplyser laboratoriet ikke om fosterets køn. Prøven skal tages af en gynækolog eller anden legitimeret læge. Laboratoriet giver fuld returret indtil de har modtaget prøverne, dog trækker de 500 kr. for testkittet som ikke tages retur.

Testen kan ikke udføres på forældre der har gennemgået benmargs- eller stamcelletransplantationer. Blodtransfusioner der er ældre end en uge, påvirker ikke resultatet. Testen kan tages fra den 8e graviditetsuge hvis gravidíteten er med et foster. Testen kan ikke tages ved graviditet af to eller flere fostre.
Denne test oplyser ikke fosterets køn eller evt. sygdomme.
Pris kun 9589 DKK.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 9589 DKK!